14. marts 2021 kl. 11:05
Bagud 3-0 men kæmper sig tilbage i kampen.
Første træningskamp ude mod vildbjerg i blæst, regn, sne og bidende koldt.
Vi starter i modvind.
Vi fik en rigtig skidt start på kampen ved en fældning i feltet, straffe til dem, som de udnytter 1-0.
De kommer til en del chancer første halvleg som slutter med 3-0 til vildbjerg, trods drengene kæmpede bravt.
Heldigvis for os har vi medvind i anden halvleg.
Vi får en rigtig god start på kampen. Sofos tager en drible tur nede fra forsvaret og hele vejen op og scorer et fantastisk godt mål langt udefra 3-1.
Så er det vores tur til at få straffe. Oscar får lov at sparke, desværre misser han, dog får han selv samlet op og scorer til 3-2. Nu begynder drengene at tro på det.
Desværre scorer de til 4-2.
Vi får os kæmpet frem og så var Espen på pletten og scorer et godt mål 4-3
I løbet af de sidste 15 min trækker Oliver et gul kort, trods det får Magnus kæmpet sig frem som bagerst mand og får scoret udefra, udligning 4-4.
Så var det Espens tur til at få gul kort. 7 mand på banen.
Tros det bliver der kæmpet bravt. Oliver kommer ind igen.
Vi får os kæmpet frem igen og med ikke lang tid tilbage får Oscar scoret igen 5-4.
Espen når lige ind igen før kampen bliver fløjtet af.
En rigtig god anden halvleg får de frysende, våde drenge kæmpet sig til en sejr på 5-4.