U13 drenge: Nederlag til store KLG drenge

15. august 2020 kl. 18:47
Skidt 1. halvleg af drengene

Torsdag d 13 var u13 drengene kørt til KLG for at spille første turneringskamp.

Drengene havde glædet sig og det kunne man godt mærke i omklædningsrummet inden kampen. Da vi kom ud for at varme op kunne vi godt se at det altså var nogle temmeligt store u13 drenge vi skulle møde idag, nogle var faktigs et hovede højere end Bording drengene.

Vi havde snakket om inden kampen at vi skulle være klar fra start af da vi vidste at KLG vil komme ud med stor agressivitet. Klar fra start var vi ihvertfald ikke og efter godt og vel 17 minutter var vi bagud 6-0.. vi haltede i den grad efter KLG generelt i hele første halvleg, det var lidt som om drengene ikke rigtig turde at gå ind og Skubbe lidt til spillerne fra KLG.. frustrationerne strøg ud ved pause af drengene.. første turneringskamp og Bagud 7-0 ved pausen.. i pausen blev der Skiftet formation og der blev talt med lidt store bogstaver fra Daniel. Da vi så begynde 2 halvleg kom vi meget Bedre med, vi begyndte at gå ind i taklingerne, vi begyndte at snakke med hinanden og hjælpe hinanden meget Mere på banen og det hjalp en hel del, vi havde et par store chancer i starten af 2 halvleg som vi skal have scoret på.. derfor var det også lidt en forløsning da Johan gør det til 7-1. Desværre går KLG ned og scorer et lidt heldigt mål hvor den rammer et par af vores spillere og går I mål.. Drengene forsatte dog med at kæmpe og hjælpe hinanden.. og det gav pote, Aksel tager chancen udefra og Bang! 8-2!chancen efter får Johan en friløber hvor han sikkert smider den i kassen til 8-3 og her fra vendte kampen lidt, vi overtog det Meste af spillet og kom frem til nogle virkelig store chancer som vi skal gøre meget mere ved.. til slut fik KLG en af deres første chancer i 2 halvleg og den scorede de desværre på..

Den ekstreme dårlige start vi fik blev desværre afgørende og vi laver nogle dumme opspil samt forsvar fejl i første halvleg. Drengene skal dog have ros for At rejse sig så flot som de gjorde i 2 halvleg, havde vi kommet ud til kampen som vi kom ud til 2 halvleg havde kampen måske ser anderledes ud.

Der skal iøvrigt lyde et stort tillykke Til Christoffer med debutanten som på trods af der gik 9 mål ind holdt humøret højt igennem hele kampen.

Kampen spiller blev Tobias som igen idag gav den gas og kæmpede flot. Stort tillykke.