U13 drenge: Sejr i første kamp

image
21. marts 2021 kl. 07:25
U13 drenge vandt 4-3 i Ikast.

U13 drengene var torsdag aften en tur forbi Ikast for at spille deres første 11 mands træningskamp. Og der var mange ting der lige pludselig skulle tages højde for. Der var lige pludselig en stor bane samt Offsides med, så hovederne skulle i blød inden kampen. Optakten til kampen var ikke ligeså god som vi ønskede da vi lige skulle finde ud af Hvor vi skulle spille.

Kampen starter stille og roligt med 2 hold hvor man tydeligt kunne se at det var nyt at skulle til at spille 11 mands. Meget at spillet foregår på midten af banen med rigtig mange boldtab. Ikast kommer bedst ud til kampen og de er rigtig gode til at spille bolden rundt og lade Bording drengene løbe efter bolden og der skulle gå 10 minutter så bragte Ikast sig også foran - helt fortjent! Men Bording kom stille og roligt igang og kom mere og mere med i kampen. Nu var rusten ligesom banken væk og Ikast var kun foran 6 minutter før at Filip flot sender bolden i kassen på en friløber. Bording begyndte her fra at overtage mere i kampen og kom bedre med og efter 20 minutter kommer Bording også foran da Johan flot sender bolden i målet til 2-1 på endnu en friløber! Derefter bølger spillet frem og tilbage! Bording stod godt defensivt men havde i denne periode af kampen rigtig svært ved at bevarer ro’en og det blev lige pludselig til mange lange bolden ud i ingenting. der begyndte også at komme rigtig mange dueller som også gjorde der kom en del frispark og spilstop! Og det var da også Bording der skulle indkassere kampen første gule kort da Marcus kommer lidt for sent i en tackling som ender med han lige må ud og side i 10 minutter!

I pausen rotere vi lidt rundt og bliver enige om at vi skal prøve at bevarer roen og holde på bolden og lade Ikast løbe lidt! 2 halvleg var dog ikke særligt gammel før at Ikast for sat et rigtig godt angreb op som de desværre flot scorer på til 2-2 og Bording havde forsat svært ved at holde på bolden og Ikast pressede godt på. Og det er da også Ikast som kommer foran 3-2 efter en stikning i dybden hvor Ikast spiller måske lige når at komme på den forkerte side men målet blev dømt og Bording måtte videre! Derefter vælger vi at gå til 3 mands forsvar og 4 på midten! Og det må sige at være godt givet ud for  lige pludselig fik Bording trukken spillet op på Ikast banehalvdel og fik presset Ikast længere ned og Bording for lige pludselig sat nogle gode angreb op og har da også et par kæmpe chancer for en udligning men desværre ville bolden ikke ind! Det ville den så 7 minutter senere da Aksel flot erobre en bold på midten af banen og sender Filip i dybden som sender bolden i mål overfor en chanceløs Ikast målmand. Her efter bølgede kampen igen lidt frem og tilbage med chancer i begge ender! Ikast begyndte at miste meget luft da vi gik ind i det sidste 10 minutter og Bording overtog mere af spillet, desværre får Bording igen et gult kort da der mangler 8 minutter af kampen. Men detvar ligesom at drengene efter dette lige fik 10% mere energi og der blev gået ekstra meget til den! Og vi kom igen frem til et par store chancer som vi desværre brænder! Filip sender igen et flot skyd afsted udefra men overlæggeren  er i vejen. Men 5 minutter før tid kommer forløsningen så! Et indkast i højresiden fra Marcus ind til Aksel som flot vender på kanten af felten og sender en flot bold ind til Filip som på kørt afstand nemt kunne gøre det til 4-3! Nu skulle Bording bare holde den hjem de sidste 5 minutter men Ikast kastede rigtig Meget frem og Bording som bare lossede alt “ud af kommunen” de sidste par minutter. Ikast fik dog en kæmpe chance i dommerens tillægstid hvor Christoffer lige disker op med en verdensklasse redning og samtidig lige viser at han har rigtig gode reflekser! Derefter fløjtede kampens dommer af til stor jubel for både spillere Og træner!

Kampfakta: 1-0 Ikast FC 1-1 Filip 1-2 Johan Gult kort Marcus 2-2 Ikast FC 3-2 Ikast FC 3-3 Filip Gult kort Johan 3-4 Filip