image Filippa spillede med på drenge holdet.
24. juni 2020 kl. 22:05
Drengene fra Bording tabte spændende kamp med 4-3.

Trods hjælp fra en af de seje U11 piger ( Filippa), lykkedes det ikke U11 drengene, at slå Ikast fc her til aften.👍👍
Vi kom rigtig godt fra start, mange skud på stolpen, eller 20 cm. Over mål, dette var frustrerende, og den ene ud af de 2 gange Ikast kom på vores halvdel, scorede de deres første mål. 1-0
Ikke mange minutter senere fik vi så vores første mål,1-1, dette stoppede ikke Ikast, som udnyttede deres anden gang over midten, 2-1, vi fik da heldigvis udlignet til 2-2 inden pausen. Anden halvleg var ikke ret gammel inden vi gik scoret til 2-3, så fik Ikast et frispark ,rammer overlæggeren, bolden rammer Marius og mål til Ikast 3-3. I de sidste minutter kommer Ikast over stregen for 4. Gang og scorer kampens resultat 4-3. 8 gange rammer vi stolpe🙁🙁 5 gange lige over
Det var en god kamp, vi brugte bare for mange kræfter på ingen ting, Ikast havde 4 chancer, og scorede på alle.😮😮