U12 drenge: Tabte spændende kamp.

03. september 2020 kl. 08:35
Drengene tabte hjemme til Uhre med 4-3.

U12 drengene spillede her til aften kamp mod Uhre.
Denne kamp vidste vi godt ville blive tæt, da vi slog Uhre 4-3 på deres hjemmebane for nogle uger siden,og de ville sætte alt ind for at vinde.
Vores spil kom ret godt i gang, gode afleveringer, og dette udnyttede Ole som scorede dagens første mål.
Det næste mål blev scoret 10 min. Senere, igen var det Ole som fik bolden forbi målmanden fra Uhre, dette stoppede ikke Uhre, som kom igennem vores forsvar, og scorede til 2-1, desværre kunne Uhre igen sætte en bold ind kort før halvleg, så 2-2 til halvleg.
I anden halvleg kom Uhre foran 2-3 men Bording drengene kæmpede sig igennem, og Lucas Buus scorede til 3-3 dette troede og håbede vi på kunne holde, men Uhre fik desværre endnu et mål i de sidste minutter, så denne gang var det dem som kunne tage sejren med hjem på 4-3.
En rigtig god kamp, hvor begge hold spillede rigtig godt.