Serie 4: Slog det suveræne tophold

10. oktober 2019 kl. 08:43

Onsdag aften var der topopgør på Gipo Arena bane 4 og mange tilskuer havde fundet vej. Bording drengene skulle møde KLG som endnu ikke har tabt og som vi tabte med 6-1 til i første kamp.

KLG er et hold som kommer meget stærkt fremad på banen og presser højt, så man skal være meget sikker på pasningerne, for kan man spille sig udenom deres pres er der masser af plads i bagrummet.

Kampen starter helt fantastisk for os, da KLG laver selvmål allerede efter 3 min og vi er foran, vi havde snakket om at vi skulle være klar de første 25 min for der vil KLG kommer stærk. Det gør de også og vi har svært ved at spille os udenom presset og efter 16 min får KLG straffe og på det scorer de sikkert til 1-1. Efter udligningen er det som om vi kommer lidt mere ind i kampen og får et par store chancer som vi burde havde scoret på, men så sker det som ikke måtte ske efter 28 min scorer KLG igen og bringer sig foran med 2-1, ikke helt fortjent efter chancer.

Vi bytter lidt rundt på holdet og 4 min senere udligner vi på et godt mål af Rask og vi er med igen. Resten af halvlegen sker ikke mere og 2-2 ved pausen.

I pausen bliver vi enige om at hvis vi skal have point skal vi blive ved med at turde spille os ud af presset, kan også give bagslag, men hvis vi bare begynder at spille lange bolde vil vi tabe, vi skal også trække tempoet ud af kampen.

Alt lykkedes i 2. halvleg og vi spiller årets bedste halvleg og da Rask scorer til 3-2 efter 60 min styrer vi kampen. KLG bliver mere og mere frustreret og kan slet ikke spille sig til noget og vi burde have lukket kampen på et af vores store chancer. 10 min før tid bliver en KLG spiller så frustreret at han får et gult kort, ikke det de havde brug for og så kunne vi i de sidste 10 min stille og roligt kører en fortjent 3-2 sejr i land.

Dermed er vi pludselig med i topkampen og allerede på søndag igen en ny topkamp i Snejbjerg som ligger nr. 2.