Menu

Mange kampe i senior afdelingen de næste dage.

image
15. juni 2020 kl. 12:04

Der er 3 kampe tirsdag, 1 kamp onsdag, 1 kamp torsdag, måske/håber og tror 1 lørdag og til sidst 1 kamp søndag i senior afdelingen i denne uge.

Tirsdag spiller serie 2 pokalkamp i Ans kl. 19.00 mod det lokale serie 3 hold og Bording må tage favorit værdigheden på sig, og Bording stiller med et rigtig stærkt hold. Efter weekendens overbevisende 5-0 sejr over Funder glæder spillerne sig allerede til næste kamp, der er i forhold til kampen mod Funder 6 ændringer, da de er tilbage efter afbud mod Funder. Hvis drengene skulle være så dygtigt at vinde er næste runde i pokalen allerede lørdag.

Serie 5 spiller første kamp i cup 2020 turneringen på hjemmebane tirsdag kl. 19.00 mod Hammerum IF, som plejer at have et godt hold, så der skal spillerne være klar hvis det skal blive til en sejr. Hammerum plejer at stille med et meget ungt hold og det gør de nok også denne gang. Vi stiller også med et meget stærkt serie 5 hold, da srie 4 kampen i weekenden blev udsat.

Serie 6 spiller også på hjemmebane tirsdag kl. 19.00 på bane 2 mod Karstoft, som vi ikke kender så meget til, men vi mødte dem dog i turneringen for 3 år siden, men der er nok ikke så mange med mere, der tabte vi begge opgør mod dem. Vi har i truppen haft nogle gode træningen efter coronaen og spillerne glæder sig til at komme igang.

Serie 4 spiller onsdag kl 19.00 i Kragelund mod FK 73, en kamp der skulle have været spillet søndag men blev udsat pga FK skulle spille pokalkamp dagen før, de vandt og gik videre og skal nu også spille tirsdag, men kampen gennemføres. Til kampen stiller vi med et ok serie 4 hold, men om det er nok til at slå så godt et hold som FK bliver spændende.

Serie 5 spiller så igen torsdag ude kl. 19.00 mod Feldborg/Haderup som er en klub fremad efter mange år i krise, men både deres serie 3 og 5 er blevet meget forstærket, så det bliver en meget svær opgave, men vi tager afsted og tror på sejren.

Så håber vi også at serie 2 skal spille lørdag, men det kræver lige en sejr tirsdag mod Ans.

Serie 4 spiller søndag kl. 12.00 hjemme mod Fodbold Holdet Herning, som vi har spillet mod mange gange, og vi aner ikke hvad hold de kommer med, da deres andre hold ikke spiller denne dag. Vi glæder os til kampen og mod FHH plejer vi at få gode og jævnbyrdige kampe, så det håber vi også denne søndag på Gipo Arena.

Luk