U21 Herre: Sejr over Rødkærsbro

image Rasmus Juul scorede igen. :)
20. november 2020 kl. 11:36
U21 første kamp gav klar sejr.

Torsdag aften spillede U21 holdet deres første kamp og det var mod Rødkærsbro, Bording drengene var klart bedst og vandt fortjent med 5-1 efter 1-0 ved pausen.

Der blev lagt pres på drengene da de skulle spille en 3-4-3 system som de aldrig havde prøvet før, og det gav nogle udfordringer, men det viste alle på forhånd. Det startede godt og allerede efter 10 min kommer Bording drengene foran med 1-0 på et mål af Laurits Lynge. En af fokus punkter var højt pres, hvor alle skal være med, det kneb indimellem men også perioder hvor Rødkærsbro blev sat under pres. Der kom ikke flere mål i 1. halvleg trods nogle store chancer som desværre blev brændt. Men trods kun 3 i forsvar holdt vi Rødkærsbro fra chancer.

I pausen skiftede vi 5 mand men vi skulle fortsætte spillet og vi må sige i 2. halvleg kom vi til et hav af chancer, vores pres spil var godt så længe kræfterne slog til. Vi kommer både på 2-0 og 3-0 ved Juul og Peter inden Rødkærsbro får deres første chancer og scorer til 3-1.

Vi skifter meget i 2. halvleg og det kan ses på spillet til sidst, men vi scorer dog 2 gange mere, først ved Peter igen og til 5-1 ved Mads. I de sidste 10 min kniber det med koncentrationen og Rødkærsbro får et par store chancer, men resultatet bliver 5-1.

Flot første kamp af de unge drenge og bliver spændende næste torsdag hvor vi skal en tur til Lind, et godt hold vi skal møde der.

Drengene skal have ros for at prøve at følge taktikken som fungerede i store dele af kampen, og ja vores forsvar bliver presset på den måde at spille på. Nu må vi se havd vi finder på til næste kamp, vi er blevet enige om at vi vil udfordre drengene i kampene.