Serie 2 herre: Nederlag i sidste kamp inden ferien

image Træner Lars Dahl var ærgerligt efter kampen.
28. juni 2020 kl. 10:31
Serie 2 tabte på hjemmebane til Ølstrup med 3-2.

Lørdag middag sluttede serie 2 foråret af med en træningskamp mod Ølstrup på Gipo Arena.

Det blev en god kamp med mange chancer og en spændende kamp.

Ølstrup startede bedst og pressede Bording drengene i bund, men efter en halv time slog vi kontra og Rask scorede til 1-0 og 3 min før pausen bragte Emil Lynge os foran med 2-0, som også var stillingen ved pausen, er jo altid en farlig føring. :)

I 2. halvleg kom der en masse udskiftninger og det bragte uro som os og da Ølstrup først fik scoret 20 min før tid, blev vi presset helt i bund og da Ølstrup udligner 5 min senere ser det svært ud. De mange udskiftninger kunne vi ikke bære, men holder dog uafgjort indtil sidste minut da Ølstrup scorer til 3-2 som bliver kampens resultat.

Lidt ærgeligt at tabe, men det var et godt hold vi var oppe imod, som nok skal komme med i toppen i efteråret.

Vi træner vi for sidste gang inden ferien og så holder spillerne 14 dages pause, og så går vi for alvor igang med træningen til opstart på efteråret.

Ølstrup skriver følgende om kampen:

⚽️EN 3-2 SEJR I TRÆNINGSKAMPEN MOD Bording IF⚽️

Det blev til en 3-2 sejr mod Bording IF og vi synes egentligt selv det var fortjent, trods vi var bagud med 2-0 i pausen.

En kamp hvor vi sad på spillet og måske også burde have lavet nogle flere mål, men alt i alt en god træningskamp hvor vi fik gang i nogle af de nyere spillere og vi fik testet nogle forskellige ting 😁