Serie 2: Ude af DBU pokalen

20. juni 2020 kl. 17:34
Tabte på Gipo Arena til Lemming IF.

Lørdag middag skulle Bording se om de kunne komme videre i pokalen, da holdet på hjemmebane mødte Lemming som også er et serie 2 hold.

Kampen startede med et godt langskud af Laurits som desværre går forbi mål, og 5 min senere slår Lemming kontra og scorer til 1-0, ja Lars havde sagt før kampen at Lemming lever på kontra og dødbolde, så der skulle vi være vågne. Bording drengene kommer godt igen og først har vi et godt frispark og senere et forsøg fra Philip, som desværre lige går forbi mål. Derefter er det som om vi ikke rigtig kan komme til chancer, vi har bolden meget men når vi når den sidste 1/3 del smuldre det hele.

Vi kommer dog til at par chancer i de sidste 10 min, først ved Møller og senere Emil på et par frispark. Lemming kommer ikke til noget stå stadig godt i forsvaret og går meget hårdt til vores angriber og holder dem i kort snor. Pause stillingen er 1-0 til Lemming.

Spillet fortsætter på samme måde i 2. halvleg, Lemming stå hjemme og forsvarer og ja det gør de godt, vi tilspiller os ikke de helt store chancer, dog synes vi efter 65 min at vi bliver snydt for et straffespark, men dommeren dømmer hjørnespark.

7 min før tid får Lemming hjørnespark og scorer til 2-0 og hermed er kampen afgjort. Der sker ikke det store i resten af kampen og vi må sige at Lemming havde læst os godt og de var også fysisk stærkere end os og det afgjorde kampen. Vi havde vel bolden i 70% af tiden, men er jo ikke det der tæller, så tillykke til Lemming og held og lykke i næste runde. Vi træner istedet for på tirsdag. :)

I denne kamp kan man bruge det med at den kloge narre den mindre kloge.