Serie 3: Tabte til et godt spillende AIA hold.

image Hvis vi skal have point i serie 3, skal vi tænke os om.
24. marts 2019 kl. 10:26

Sidste træningskamp for serie 3 var mod AIA som også spiller serie 3, og der fik vi set hvad vi går ind til i turneringen som starter næste uge.

De første 25 min spillede vi bedst og kunne godt være kommet foran i den periode, men da først AIA kom foran med 1-0 efter 25 min stod der AIA på resten af 1. halvleg. AIA bragte sig også foran med 2-0 inden pausen.

Det var lidt op af bakke i pausen, da en spiller skulle gå, en var blevet skadet og en 3. skulle pludselig ud og have varmecream på, så skulle pludselig en skadet spiller ind fra bænken, så kaos i pausen. men vi fik styr på holdet inden dommeren fløjtede op, og vi blev enige om at bevare gejsten.

Vi kom hurtig bagud med 3-0, mn så tog Mark M sagen i egen hånd og gik solo, ramte dog stolpen men Martien var ovre returbolden og scorer til 1-3 og så så vi lyst på tingene. Men 5 min senere sov vi ved et hjørnespark og så 1-4, var 2. gang AIA scorede efter hjørnespark. Det blev både 5-1 og 6-1 inden vi i de sidste 10 min får scoret 2 gange først ved Møllering og sidst ved Knøss. Slut og et nederlag på 3-6.

Vi fik set hvad det siger at spille i serie 3, der skal fightes i samtlige 90 min og vi skal spille mere som et hold og holde vores aftaler.

Vi har 2 træninger, så er vi klar til vores debut i serie 3 på søndag hjemme mod FK 73.