Serie 4: 2-0 føring blev en farlig føring

04. september 2020 kl. 08:41
Tabte med 4-2 til FK 73.

Serie 4 spillede torsdag aften i Gryden i Kragelund og den bane har vi dårlig erfaring med og det skulle ikke blive bedre.

Vi kommer ellers godt fra start og vi kommer også på 2-0 inden for den første halve time og har helt styr på FK, som er ved at blive frustreret da de ikke kan spille sig igennem til noget. Men ved 2-0 scoringen jubler vi for meget og bare 15 sek efter scorer FK til 1-2 og det var vendepunktet. Vi fører 2-1 ved pausen, fuldt fortjent.

2. halvleg kommer vi slet ikke igang og da Keller scorer direkte på et frispark til 2-2 glemmer vi at spille fodbold og begynder at sparke og giver FK alt for meget plads, samt vi lader os frustrerer og en dommer som snakker mere end han dømmer.

FK kommer foran 3-2 efter et hjørnespark hvor vi vil sparke bolden væk men rammer en FK spiller og går i mål og da vi satser til sidst scorer FK det sidste mål til slutresultatet 4-2.

Kampens spiller blev helt fortjent Burcin.