Serie 4: Bagud 0-2, men vinder 4-2

15. september 2020 kl. 09:19
Sejs kom godt fra start men måtte rejse hjem uden point

Mandag aften blev bane 4 taget i brug til kampe, da det bliver tidligt mørk, så der skal noget lys til. Det blev en spændende serie 4 kamp mellem Bording drengene og Sejs. Det blev også en kamp med 2 helt forskellige halvlege, Sejs bedst i 1. halvleg og Bording i 2. halvleg.

Vi havde til kampen ændret lidt på vores system og det må vi sige blev ingen succes, da vi nok spillede den dårligste halvleg i år og var ved pausen bagud med 2-0, helt fortjent da Sejs var bedst. Vi gjorde alt forkert, stod forkert på banen, der blev ikke kæmpet og som om ingen gad.

Men bagud 2-0 og med det spil fik spillerne en skideballe samt et par udskiftninger og tilbage til det system som vi har haft succes med i andre kampe, så hjalp det.

Man kunne ikke se det var de samme spillere der kom ud til 2. halvleg og da vi scorer til 1-2 allerede efter 7 min ved indskiftede Simon Nissen var der kom et hold på banen og det Var Bording. Jannick udligner 7 min senere og så blev Sejs spillerne lidt frustreret og lavede nogle voldsomme frispark, men vi bevarede koncentrationen og da Sejs fik et gult kort slog vi til og bragte os foran med 3-2 ved Michael. 5 min senere var vi dog ved at dumme os, da en Sejs spiler kommer helt fri, men Nicklas i målet klarer.  4 min før tid slår Jannick sejren fast med sin 2. scoring til slutresultatet 4-2, fuldt fortjent sejr efter 2. halvleg.

Kampens spiller blev Morten Sylvestersen.