Serie 4: Sejr over Silkeborg United

22. september 2020 kl. 10:38
Mandag aften tog serie 4 en sejr på 5-1 med hjem fra Silkeborg.

Kampen skulle have været spillet søndag, men da Uniteds bane ikke er til at spille på pt, blev kampen flyttet til mandag aften og så på kunstbane.

Vi skulle lige finde ud af at spille på kunst, men alligevel dominerede vi kampen og tilspillede os nogle store chancer, men vi kunne ikke få bolden forbi den tidligere Bording spiller Jonas Hølmkær der stod på mål for United. Men efter 36 min lykkedes endelig og få scoret, Emil Lynge gjorde det onde ved Hølmkær i målet og bragte Bording fortjent foran med 1-0 og da Magnus Engedahl 5 min senere gjorde det til 2-0 havde vi den farlige føring, som vi før har sat overstyr.

Men vi blev endnu mere dominerende i 2. halvleg og burde have bragt os foran med mere i de første 5 min, men stolperne var i vejen. Da Emil scorer til 3-0 efter 62 min er kampen afgjort og United slår helt op i banen, eller også er det kondien der ikke var bedre og vi tilspiller os mange chancer resten af kampen. Morten Sylvestersen bringer os på 4-0 og Emil scorer til 5-0 inden United får lov at pynte på resultatet i sidste minut til slutresultatet 5-1, en fuld fortjent sejr.

Endelig spillede vi en hel god kamp og nu bliver det spændende på torsdag hvor der er topkamp i Silkeborg igen, denne gang mod SIF.