Serie 4: Storsejr over Silkeborg United

15. oktober 2020 kl. 10:41
United blev sendt hjem til Silkeborg med et 5-0 nederlag

Onsdag aften spillede serie 4 den udsatte kamp mod United og vandt med hele 5-0, der var klasseforskel på de 2 hold.

United ser ud som et hold der må ned i serie 5 og for os selv er vi stadig med i toppen af rækken. Vi har nogle travle dage med 6 kampe på 18 dage, og der kommer nogle spændende kampe.

I kampen mod United var Bording drengene klart bedst, men det kneb med at scorer på chancerne, vi kom dog foran allerede efter 8 min, da Juul scorede hos den tidligere Bording spiller Jonas Hølmkær. Vi havde chancer til at komme yderligere foran men stillingen 1-0 holdt til pausen.

I pausen snakkede vi om at vi skulle lade være med at drible så meget, de hjalp lidt, men mange ville gerne lige tage et træk for meget. Men i 2. halvleg fandt Mikkel sin målnæse frem og scorede 4 mål så resultatet blev 5-0. Da vi scorede til 5-0 3 min før tid, fløjtede dommeren kampen af fordi United bad om det, så vi må håbe at målscorer ikke kommer til at tælle til sidst, for vi kunne godt have lavet et mål eller 2 mere, da United havde givet helt op.

Dermed er vi stadig ubesejret på Gipo Arena, nu skal vi bare til at vinde på udebane også.