Serie 4: Tabte til FHH

06. oktober 2020 kl. 08:16
Tabte med 2-0 til et hårdt spillende hold

Mandag aften kunne serie 4 spille sig på en delt førsteplads med en sejr over FHH, men optakten var ikke god, da 3 var blevet sendt i hjemme karantæne for corona, så vi måtte hente 4 spillere op fra serie 5, som havde spillet dagen før.

Vi må også indrømme vi var ikke klar fra start og det var FHH der var bedst og bragte sig også foran midt i 1. halvleg. Efter en halv time var det som om vi vågnede og fik alt spillet, vi løb pludselig for hinanden, men vi kom ikke til de helt store chancer, dog havde Peter en lige før pausen men ramte ikke bolden ordentlig.

Allerede efter 25 min måtte vi skifte første mand ud med en skade og efter 5 min af 2. halvleg nr. 2, og endelig sidste mand 15 min inde i 2. halvleg og så havde vi ikke flere at skifte med.

Efter pausen kommer vi igen skidt igang og FHH bringer sig foran med 2-0, og vi ændre lidt og går over til et 3 mands forsvar for at se om vi kan få lagt tryk på FHH, men det lykkedes ikke rigtig og FHH vinder fortjent kampen med 2-0.

Vi må op på hesten igen allerede på søndag hvor Topholdet Silkeborg IF kommer på besøg på Gipo Arena.

Kampens spiller blev Anders "kylle" Lauritsen.