Serie 4: Vinder igen på hjemmebane

01. oktober 2020 kl. 09:05
4. sejr i træk på hjemmebane

Onsdag aften spillede serie 4 topkamp på Gipo Arena bane 4 mod HA 85 og det blev en spændende kamp, som Bording til sidst vandt med 2-1.

Kampen var utrolig jævnbyrdig, men Bording havde de største chancer og vi burde midtvejs have bragt os foran med Juul, som desværre lige får lokket ved siden af mål. Det bliver en meget taktisk kamp, hvor HA 85 presser os højt, og vi havde svært ved at spille os ud af presset, men når vi gjorde var vi farlige. Vi forsøgte som aftalt at spille os forbi deres pres og det lykkedes også mange gange.

Efter 40 min går Magnus med frem helt nede bagfra og snyder deres offside, de vil gerne ligge højt, og det havde vi snakket om at vi ville udnytte og det gjorde Magnus og scorer sikkert til 1-0. 2 min før pausen brokker Gyde sig til et gult kort og vi kommer under pres. Vi holder føringen til pausen, synes det er fortjent.

I pausen er mange spillere frustreret fordi det kniber med at få sig spillet ud af presset, men vi skal bare blive ved, men vi skal lige have de første 8 min hvor vi er i undertal til at gå.

HA 85 kommer ud fra halvlegen som lyn og torden og udligner allerede på det første angreb, og så var vi for alvor presset de næste 7 min. Men vi holder stand og overtager igen spillet da vi bliver fuldtalligt. Men HA 85 er farlige på kontra og det havde vi snakket om, men holde dem helt fra chancer kan vi ikke, men så har vi jo Nicklas i målet som tager det der kommer.

2. halvleg er ikke godt spil, men der bliver fightet og kræfterne begynder at knibe på begge hold, så der er ikke meget tilbageløb som noget af spillerne.

5 min før tid modtager Simon bolden og tæmmer med brystet, tager en enkelt træk og banker bolden i mål til 2-1, som også bliver kampens resultat, vi bliver dog presset i overtiden, da Jannick får et gult kort, da han efter dommeren går for hårdt til målmanden.