Serie 5: En tur i Hammerum

23. august 2020 kl. 09:59
Fredag aften mødte holdet Hammerum

Fredag var serie 5 en tur i Hammerum og skulle møde hjemmeholdet, men det var det gamle Isenvad hold, der nu spiller under Hammerum, et Rumænsk hold, som i Isenvad rykkede op i serie 4, men da de flyttede til Hammerum blev de i serie 5??

Et alt for godt hold til at spille serie 5 men vi stillede med et meget stærkt hold, da vi vidste de var gode, han jo mødt dem så mange gange og tabt kæmpestort.

Vi er også ok med i de første 30 min og holder dem fra de helt store chancer og dem de får tager Frederik, som fik debut på serie 5. Vi havde ikke haft noget fremad på banen vi havde nok med at forsvarer, og da først Rumænerne kommer foran på et straffespark går det stærkt og inden pausen står der 3-0.

2. halvleg starter som første og de kommer hurtig på 4-0 og så går der lidt panik i det hele med nogle gule kort til Rumænerne og et rødt kort, så vi kommer mere med i kampen. Teddy scorer til 1-4 på et flot hovedstød, som også bliver slutresultatet.

Kampens spiller blev Morten Sylvestersen som spillede en stor kamp.