Serie 5: Så kom sejren

28. august 2020 kl. 07:24
Funder blev sendt hjem med et 3-2 nederlag

Torsdag aften var serie 5 i kamp og efter nederlag i de 2 første kampe skulle det vendes torsdag aften på Gipo Arena.

Funder kom på besøg og havde 3 point inden kampen og det havde de også efter kampen.

Kampen startede med meget spil på midten af banen uden de helt store chancer, men midtvejs i halvlegen kommer Funder foran med 1-0 på et dumt mål, hvor Morten i målet ikke kan holde fast i bolden. 0-1 holder til pausen men alle tror stadig på sejr.

Men da 2. halvleg blot er 3 min gammel kommer Funder foran med 0-2, da forsvaret ikke kommer op til en høj bold og en Funder angriber kan heade bolden i mål. Blot minuttet efter scorer Lasse P. til 1-2 og igen spænding i kampen. Funder får midt i halvlegen rødt kort og det betyder at Bording drengene presser på, og det giver bonus 7 min før tid da Jannick udligner til 2-2 og da han 3 min senere scorer til 3-2 er der vild jubel. Det holder kampen ud og Bording vinder fortjent med 3-2.

Dermed kom holdet på 3 point, men stadig på en sidste plads, men det skal ændres på tirsdag hvor FK 73 kommer på besøg.

Kampens spiller blev Jannick der afgjorde kampen i de sidste 7 min.