Serie 5: Tabte i Ry

29. september 2020 kl. 09:00
Et godt spillende Ry hold vandt med 3-0.

Mandag aften kl. 19.30 var serie 5 en tur i Ry, ja sent tidspunkt at spille på og hvorfor vi skulle spille så sent fandt vi aldrig ud af. Ry sagde de ikke kunne få dommere inden, men dommeren var også træt af at skulle spille så sent, så det passede ihvertfald ikke.

Nå men til kampen, hvor vi på forhånd vidste det var et godt hold vi skulle op imod, men at de var så gode de vidste vi ikke. Der er kun gået et mål ind hos dem i hele efteråret og det kunne vi godt forstå efter kampen. De er klart oprykker og hører slet ikke hjemme i serie 5, de skal bare videre op i rækkerne.

Vi bliver enige om at vi parkerer bussen og ja det er ikke så sjovt at spille på den måde, men det ville vi hellere end tabe med over 10 mål. Vi kommer rigtig godt igang og står fantastisk på banen, men efter 8 min går det galt og Ry bringer sig foran med 1-0. Vi kæmper videre og vi har faktisk chancen for at udligne efter 13 min, men desværre tager målmanden skuddet. Så holder vi Ry fra mål indtil 5 min før pausen hvor de bringer sig på 2-0 på en dum forsvarsfejl.

2-0 er stillingen skud statistik siger 10-1, men vi er ved godt mod og bliver enige om at fortsætte, det vil være dumt at gå længere frem.

2. halvleg bliver også spil til 1 mål, men vi holder Ry fra at scorer indtil vi får et dumt gult kort 13 min før tid og i undertal kan vi ikke holde Ry fra at scorer en enkelt gang og vi taber kampen 3-0. Men en rigtig flot forsvars kamp af os, noget af det bedste vi har spillet. Mærkelig fornemmelse at gå fra banen og tabt med 3 mål, men føles som en lille sejr.

Kampen spiller bliver vores målmand Morten Larsen som stod en brandkamp igen.