Serie 6: Sejr i Herning

24. august 2020 kl. 11:52
Serie 6 vandt med 2-1 over FodboldHoldet Herning

Søndag eftermiddag spillede serie 6 i Herning mod FodboldHoldet Herning og det blev en jævnbyrdig kamp som Bording dog trak sig sejrrigt ud af med en 2-1 sejr efter 0-0 ved pausen.

1. halvleg er der ikke meget at skrive om, da det meste af spillet foregik midt på banen og der var ikke mange chancer, ja for at sige ingen. Så passende med 0-0 ved pausen.

2. halvleg blev en hel anden, da spillerne fra FHH var ved at være trætte så vi fik meget plads at spille på og allerede efter 5 min spil i 2. halvleg bringer Jonas os foran med 1-0. Men allerede 4 min senere udligner FHH på en lidt dumt bold der kommer ind i feltet og uheldigvis ind i mål. 1-1 og kampen åben, men det skal vise sig at FHH spillerne ikke har mere luft og kommer ikke til flere chancer, derimod har vi 5-6 store chancer som vi ikke scorer på og der er ved at gå lidt panik i os over vi ikke kan få scoret. Men 8 min før tid stiger Bonde op i feltet og header bolden i mål til en fortjent 2-1 føring, som vi holder kampen ud.

Kampens spiller Stefan Bonde der gjorde comeback efter en længere pausen.