Serie 2: Sejr i første kamp

11. april 2021 kl. 17:20
Vandt 2-1 i Feldborg

Lørdag spillede Bording serie 2 første turnerings kamp på udebane mod Feldborg. Solen skinnede og banen var klar i forhold til sidste besøg hvor vi tabte klar i en trænings kamp.

Ny sæson nye spillere fysiske stærk tilgang fra Fårvang Kenneth Bilde og Tim Sørensen men også afgang af profiler som Oliver Lynge, Emil Lynge og måske Mathias Pedersen. Bordings bagkæde er intakt med Anders Poulsen, Christopher Poulsen, Møller og ny mand Kenneth Bilde og ny målmand Tim Sørensen. Angrebet mangler lidt fysisk power men det skal nok komme. Bording vandt 2-1 efter mål af Jonas Lynge og  Anders Poulsen. Stærk første halvleg men i  2 halvleg bliver vi presset i bund og Feldborg får scoret på straffe 7 minutter før tid men der holdt heldigvis. Stærk indsats på en svær udebane.