Serie 2: Tabte til FC Silkeborg

27. marts 2021 kl. 22:09
Tabte med 3-1 på hjemmebane

Sidste weekends 5-0 nederlag skulle vi havde ændret til en sejr på hjemmebane mod FCS, men det gik ikke som vi håbede. Vi var igen ramt af skader og var kun 13 spillere til kampen.

Bording spillerne fik en skidt start og efter 12 min var stillingen 2-0 til FCS og det så ikke godt ud, men de blå får sig kæmpet tilbage i kampen og Bording kom på 1-2 ved et selvmål efter 28 min var der igen spænding om kampen. Resten af halvlegen var der ikke de store chancer, dog var vi tæt på at udligne 10 min før pausen men det blev ved 1-2. 5 min før halvleg kom Lucas ind, men desværre fik han en fiber og måtte skiftes i pausen og så kun 12 spillere tilbage.

I pausen blev man enige om at kræfterne nok ville slippe op og derfor gå tilbage i de sidste 20 min for at undgå et stort nederlag når der ikke var flere kræfter.

Men 2. halvleg blev det Bording der styrede spillet og burde havde udlignet efter 5 min, men desværre ville bolden ikke ind og FCS løb op i den anden ende og scorede til 3-1. Efter målet overtog Bording alt spil og FCS var kun få gange farlige og Bording havde 4 chancer som de burde have scoret på. 7 min før tid er kræfterne helt væk og træner Lars Dahl måtte selv på banen og som han sagde efet kampen den eneste som spillede uafgjort (det passede dog ikke, gjorde Lucas også i de 5 min).

En okay kamp og holdet skal igen i kamp torsdag, når Ikast serie 1 kommer på besøg.