Serie 4: Nederlag mod Vorgod

29. marts 2021 kl. 08:28
På hjemmebane tabte serie med 2-0.

Søndag havde serie 4 fået lavet en træningskamp mod Vorgod/Barde, som i efteråret var tæt på oprykning til serie 3. Kampen starter meget jævnbyrdig uden de helt store chancer, men der blev fightet for hvert eneste bold. Vi forsøgte hele tiden at spille bolden rundt, lykkedes til dels. Vi skulle helt frem til kort før pausen før det første mål og desværre var det Vorgod der scorede efter en fejl i forsvaret. 0-1 som også var stillingen ved pausen.

I pausen snakker vi om at blive ved med at spille bolden rundt og det forsøger vi også men vi har det svært med at få afleveringerne til at fungerer. Det koster desværre et mål til 0-2, da vi igen dummer os, men som vi havde aftalt skulle vi blive ved med at spille. Kræfterne begynder at slippe op og vi kommer ikke til de helt store chancer og taber kampen med 2-0.

Vi må videre til sidste træningskamp inden turneringen onsdag mod Engesvang.