Serie 6 1: Tabte i overtiden

09. april 2021 kl. 09:31
Vinderslev tog alle 3 point med hjem.

Serie 6 spillede torsdag aften en spændende kamp mod Vinderslev, det blev en god serie 6 kamp men med få chancer, da meget af spillet foregik midt på banen. 1. Halvleg var Vinderslev bedst og kom også foran på et drømmeskud fra 25 meter, hvor bolden bliver sparket op i målhjørnet uden chancer for Mahmout i målet. Vi har ikke rigtig nogle chancer i første halveg, men står godt på banen, men kommer til at sparke for lange bolde.

Vi får snakket om det i pausen, at vi skal spille noget mere og ellers bare blive ved, så skal målet nok komme.

Vi starter 2. halvleg rigtig godt og nu kører spillet, vi tør spille bolden rundt og får Vinderslev til at løve efter bolden. Det giver bonus i det 60. min, da Thomas spiller Østergaard fri i feltet og tager et par træk og sender bolden i nettet til 1-1. Det holder til sidste minut, da vi får et hjørnespark som vi desværre ikke får afsluttet og Vinderslev slår kontra og scorer til 2-1 og vi når ikke engang at give bolden op. Øv øv træls måde at tabe på, men vi spillede en god kamp og burde have holdt uafgjort.

Kampens spiller blev Mathias Røn som spillede en stor kamp i midterforsvaret.

Holdet skal allerede i kamp igen mandag, hvor vi skal en tur til Ans, som vandt deres første kamp.