Serie 6: Uafgjort i god kamp

23. marts 2021 kl. 09:10
Spillede på hjemmebane uafgjort 3-3 mod B74

Mandag aften spillede serie 6 på hjemmebane mod B74 og det blev en rigtig god kamp. B74 startede kampen bedst og pressede os i bund men efterhånden fik vi mere grab om kampen og begyndte også at spille bolden rundt istedet for at drible. Det var B74 havde de største chancer med efter en halv time får vi tilkendt et straffespark som Kian scorer sikkert på. Men minuttet efter dummer vi os da vi sparker bolden ind foran mål og B74 udligner på et flot hovedstød. 4 min før pausen kommer vi så på 2-1 efter hjørnespark, da Lasse Poulsen header os foran med 2-1.

I pausen snakker vi om at B74 er et godt hold og vi skal være kloge og spille bolden rundt, så kan vi godt vinde.

Vi kommer i starter af 2. halvleg foran med 3-1 ved Kviesgaard og styrer kampen de næste 20 min. Derefter er vi ved at have brugt vores kræfter og B74 overtager spillet. Vi bliver presset helt i bund men kæmper virkelig om hver bold. 20 min før tid scorer B74 til 3-2 og 10 min før tid får de desværre udlignet igen hvor vi ikke får bolden sparket væk. De sidste 10 min er fight for ikke at tabe og vi holder målet rent og kampen slutter 3-3.

En rigtig flot serie 6 kamp og det tegner godt for fremtiden og allerede på fredag spiller serie 6 igen, denne gang på udebane mod Funder.