Menu

XL Bording Cup igen en succes

image
14. august 2018 kl. 15:45

I weekenden holdt vi jo som nok alle ved XL Bording Cup og det blev en succes, alle tog glade hjem og der er en ting Bording er blevet kendt for: Nemlig Bording vejr = regn. :)

180 hold deltog så lle fodboldbaner i Bording var idag alle 3 dage, dem ved hallen, skolens bane samt hundeklubbens baner.

Der blev spillet 459 kampe, der blev scoret et utal af mål både gode og heldige mål, der blev uddelt advarsler, ingen røde kort.

Lørdag var en udfordring da et voldsomt tordenvejr trak indover os og vi måtte afbryde kampene i 40 min, men de blev genoptaget uden de store problemer. mens tordenvejret var over os, kom alle i tørvejr og i skjul for lyn, så ingen kom til skade.

Campisterne hyggede sig på campingpladsen trods regnvejr og der blev grillet på de pladser der var beregnet til det, da der trods vejret jo stadig var afbrændingsforbud.

Om søndagen blev der uddelt præmier til ialt 58 hold, så mange er kommet hjem med en præmie.

Men sådan et stævne kan slet ikke laves hvis vi ikke havde alle de frivillige forældre som sørgede for mad og drikke til alle spillerne og trænerne, så der skal herfra lyde en stor tak for hjælpen.

Der skal også lyde en stor tak til vores sponsorer og især vores hovedsponsor XL Byg Bording.

Vi har allerede bestemt at i 2019 foregår XL Bording Cup den 9.-11. august, så skriv allerede nu datoerne i kalenderen.

 

 

 

Luk