U13 piger: Kræfterne slap op

24. juni 2020 kl. 08:54
Pigerne tabte 0-4 til Tarm.

Tirsdag spillede U13 pigerne hjemme mod Tarm og efter 0-6 nederlaget sidste uge havde vi ny målmand på mål og ny opstilling 4-2-3-1 lad os bare sige der er noget at arbejde med endnu nå.
1. halvleg blev en meget lige omgang med en del chancer i begge ender men desværre var det Tarm der kom bedst fra start en af de rigtig øv mål hvor en triller bold smutter gennem fingerne på Malena som eller havde taget mange skud, men denne her fik hun ikke og det gjorde vi gik til pause bagud 0-1 men pigerne var ved godt mod og på dette tidspunkt kunne kampen gå begge veje.
2. halvleg lige som sidste kamp begynde kræfterne at slippe op der kom en del udskiftninger og Tarm kom længere og længere frem på banen, men den nye opstilling og en godt spillene målmand holdt dem på afstand ind til noget klumpspil foran må,l hvor bolden igen går i mål til 0-2. Nu er pigerne ved at være brugte og flere af de bærende spiller skal have en pause og inden der falder ro på igen,er der gået yderligere to mål ind alle sammen noget klump spil der giver dem Tarm mål.

Til allersidst kommer vi til et par muligheder men intet held og kampen slutter 0-4, men rigtig god kamp.

Efter kampen samlede vi pigerne og de skulle stemme om kampens spiller og meget over bevisende med stemmerne fik Malena Fidusen som er en ny ting vi prøver da vi ser flere hold bruger det.