Menu

U14 piger: Spændende kamp mod Hammerum

image
09. april 2021 kl. 11:42
Desværre løb Hammerum med alle 3 point.

Torsdag aften spillede u14 pigerne hjemme mod Hammerum, Pigerne var tændt på trods af en bidende kold vind og let regn, det blev en alternativ opvarmning da keglerne bare blæste væk så vi satte Emma og Mira til at stå for opvarmningen, som de klarede godt.

Kampen blev sparket i gang og inden der var gået mange sekunder hamrede Emma bolden ind til 1-0, så kom Hammerum i gang og lagde et højt pres på os, men blev stoppet af et godt forsvar og Malene på målet. Til trods for presset blev det Bording der klarede det bedst og Sofie N smækkede bolden ind til 2-0. Det gjorde at pigerne troede mere og mere på det og der ved desværre kom lidt for langt frem Hammerums hængene angriber fik bolden på midten og på trods af et godt retur løb kunne hun ikke hindre målet til 2-1, men for en gang skyld begynde pigerne ikke at hænge med hovedet, men de gik til den igen.

Efter halvlegen ved en lidt heldig lang trille bold som vi pressede op på kom Hammerums målmand til at samle bolden op lige uden for feltet frispark til Bording den tog Sofie N og skød den sikkert ind lige under overliggeren 3-1 og nu kørte det igen, men der var lang tid til slutfløjt.

Hammerum pressede mere og mere men vi holdt stand og fik også nogle gode muligheder inde omkring midten, mange gange startet af en godt spillende Karoline hun var her der og alle vegne og ja så skal der jo næsten altid ske et eller andet øv i vores kampe, en mellem høj bold ind i det store felt og rammer Mira på armen og straffe og 3-2. Nu presser Hammerum alt hva de kan og når vi fik bolden var der for meget panik og det ender med vi smed bolden lige i fødderne på modstanderen. En af disse gange kommer der et fladt skud mod mål som ryder ud af hænderne på Malene og lige ud til en Hammerum spiller 3-3. Kort tid efter kommer de igen, en del rod igen og bolden bliver ikke sparkede væk og efter noget kludder spil står der 3-4.

Lige inden slut fløjtet fik Bording en sidste mulighed fra hjørne bolden blev sendt fint afsted af Sofie N men desværre var der ingen til at sparke den ind og Hammerum tonser frem af, vi får dem presset ud mod siden og her fløjter dommeren så kamp af.

Kampen spiller blev Karoline for en stærk præstation på midten i dag og et godt overblik. Det skal så også siges at i dag scorede vi lige så mange mål som vi gjorde hele sidste sæson godt spillet piger

Luk