U12 piger: Sejr til pigerne

30. august 2020 kl. 22:24
Vandt på udebane over Sdr. Felding

I dag tog vi turen til Sdr Felding GIF som havde sørget for en super hyggelig lørdag da de havde samlet en masse forskellige hold til kamp så der var en god stemning...

Vi møder op til kampen uden den helt store kamp gejst men vi får en snak og pigerne bliver enige om denne skal vi dælme vinde...

Vi står super godt på banen og holder modstanderen fra chancer vi har nogle stykker på vi skulle have sat ind men det ville de bare ikke, vi går til pause med 0-0 og bliver enige om denne kamp har vi og ikke langt inde i halvleg score vi eller retter sagt Freja lynge skyder på mål og en modstander rammer bolden og den går i mål. Vi fortsætter med et super godt pres helt nede fra forsvaret og får scoret 3 mål mere super godt gået.
Kampen slutter 4-0