Menu

3 hold i kamp

08. marts 2019 kl. 17:25

I weekenden skal herre afdelingen have 3 hold i kamp, da både serie 2, 3 og også serie 5 skal i kamp.

Lørdag er det serie 2 som skal en tur til Silkeborg og møde Fårvang, kampen spilles på den nye kunstbane ved det gamle Silkeborg Stadion. Serie 2 holdt fri i sidste weekend, men er helt klar til kampen, dog igen med nogle afbud, men stiller dog med et stærkt hold alligevel. Fårvang er et godt serie 2 hold, som vi sidste år tabte med 2-1 til også i en træningskamp. Vi vil forsøge at fortsætte vores lidt nye måde at spille fodbold på og håber snart at det sidder der, men skala nok lige bruges et par kampe mere.

Kampen spilles lørdag den 9. marts kl. 16.00.

Søndag skal serie 3 igen i kamp og denne gang endelig på hjemmebane på en god almindelig græsbane og det er mod Ans. Efter sidste weekends flotte sejr i Brande er alle klar igen til en god kamp. Vi har mange nye med i forhold til sidste kamp, men håber vi kan fortsætte vores meget tålmodige spil. Ans spiller i serie 4 men satser på at vende tilbage til serie 3.

Kampen spilles søndag den 10. marts kl. 13.00 på Gipo Arena bane 4.

Mandag er det så serie 5 der skal spille deres første træningskamp og det er på hjemmebane mod FK 73, som vi også er i pulje med når forårets sæsonen starter. Vi stiller op til kampen med et blandet hold, da alle som har været til træning er med, så vi er 18 spillere. Spændende at se hvordan gutterne er i træning, mange har ikke trænet så meget, så det kan blive hårdt for dem, men vi har også mange gode spillere med, som muligvis kan gøre sig på serie 3. Men for serie 5 drejer det sig om at komme igang og få nogle meter i benene.

Kampen spilles mandag den 11. marts kl. 19.00 på Gipo Arena bane 4.

Luk