Menu

Alle senior hold i kamp i weekenden

image
23. maj 2019 kl. 11:02

Alle 4 senior hold skal i kamp i weekenden og det giver lidt udfordringer, da der er mange afbud.

3 hold spiller hjemme og et enkelt hold skal på udebane.

Det hele starter fredag aften hvor serie 5 tager imod et godt spillende Vellev hold, som endnu ikke har tabt her i foråret. Vi har rigtig mange afbud, men håber at få samlet et meget blandet hold, så vi må nok indrømme at Vellev er storfavoritter. Vi vil gøre hvad vi kan for at drille dem.

Kampen spilles fredag den 24. maj kl. 18.30 på Gipo Arena.

 

Lørdag er det serie 2 der skal i kamp på Gipo Arena, hvor de skal spille lokalopgør mod Ikast FC. Det er et meget formstærkt hold vi skal møde og med en sejr er vi stadig med i toppen, mens med et nederlag så er vi meget tæt på nedrykningsstregen. De sidste par kampe i turneringen har ikke været positiv, men i tirsdags fik vi en storsejr i pokalen og fik tanket selvtillig på kontoen. 

Kampen spilles lørdag den 26. maj kl. 14.00 på Gipo Arena.

 

Søndag spiller først serie 6 i Isenvad mod det rumæske hold de har derude, og dem plejer vi at have store problemer med. Efter en brandkamp i tirsdags på hjemmebane mod Ikast, vil vi prøve at se om vi for en gang skyld kan tage hjem fra Isenvad med 3 point.

Kampen spilles søndag den 27. maj kl. 13.00 i Isenvad.

 

Søndag spiller serie 3 også og det er mod topholdet Silkeborg KFUM. KFUM har været helt suverænt her i foråret og i første kamp blev vi spillet ud af banen, men vi vil forsøge at drille dem lidt. Vi stiller desværre op i svækket udgave, men så vil vi prøve at spille klogt. Der skal helst point på tavlen, da vi jo pt ligger under nedrykningsstregen. Vi må også snart få lidt held med os, men når man er bundhold svigter heldet tit.

Kampen spilles søndag den 27. maj kl. 14.00 på Gipo Arena.

 

 

Luk