Menu

Alle senior hold i kamp på hjemmebane

image
15. marts 2019 kl. 11:54

Det starter med serie 3 som lørdag kl. 12.45 møder Studsgaard, holdet skulle have mødt Lisbjerg men de meldte afbud torsdag, så vi er glade for at Studsgaard så kunne tage deres plads. Studsgaard er et serie 4 hold, som vi før har mødt med vores 2. hold og tabt, men efter vi er kommet i serie 3 må vi være favoritter. Vi stiller op i en stærkt opstilling og går efter sejren. Det er næstsidste træningskamp, så nu skal spillet også begynde at sidde der, men vi har stadig mange ting at arbejde med.

Serie 2 spiller derefter også lørdag kl. 14.30 mod vores venner fra Ølstrup, det var dem vi slog i sidste kamp i efteråret og dermed reddede os i serie 2. I de sidste par kampe har spillet ikke rigtig kørt for holdet, så vi håber at lørdagens kamp vil være et vendepunkt. Der er blevet prøvet mange spillere, men vi nærmer os efterhånden en startopstilling. Det er første gang holdet skal spille på rigtig græs, så bliver spændende og se hvordan de takler det, er noget helt andet end kunstgræs, men holdet glæder sig.

Serie 5 spiller mandag aften kl. 19.00 hvor Hammerum kommer på besøg, et hold vi var i pulje med i serie 6 og de vandt suverænt puljen og dermed oprykning. Det er et rigtig godt hold og det ser ud som Hammerum er på vej frem igen. Vi har til kampen et stærkt serie 5 hold, så bliver spændende og se om holdet kan gøre det bedre end sidste mandag da holdet jo tabte 1-6.

Serie 6 spiller tirsdag aften mod KK 07 fra Karup og det er også kl. 19.00, men pt er vi kun 12 spillere, da der er kommet mange afbud, men mon ikke det lykkedes at blive fuld hold. KK 07 er et godt serie 6 hold, som i mange år har spillet serie 5, men er nu rykket ned i serie 6. Det er serie 6 første træningskamp og den er nok kommet et par uger for tidligt, da mange endnu ikke er startet med at træne, men nu må de igang. 

Vi håber se mange på Gipo Arena bane 3 eller 4 til kampene, der er jo kun 14 dage til turneringen starter.

Luk