Sejr til både serie 2 og serie 3

03. juni 2019 kl. 09:52

Lørdag spillede Bording serie 2 mod Vborg FF på Gipo Arena.

En uhøre vigtig kamp for Bording drengene. Vandt man vil man forsat være i top og tabte man vil bunden være nær.

Kampen endte 1-0 til Bording på mål af Kenneth i det 12 minut. Viborg var klart bedst med bolden og brændte straffe i det 37 minut.

2 halvleg valgte cheftræner Jabob Juhl i bedste Viggo Jensen stil at parkere bussen og det holdt kampen ud.

Kampen spiller blev suveræne Kenneth.

Næste kamp er pokalkamp tirsdag 4-6 ude mod Aulum.

Serie 3 spillede søndag bundopgør mod Sejs, som vi i første runde tabte med 6-0 til, eneste kamp de har vundet.

Taberen af kampen ville være rykket ned i serie 4, og heldigvis vandt Bording med 3-2 efter en føring på 2-0 ved pausen. Dermed kan Bording drengene stadig nå at redde sig men der skal en mindre mirakel til.

Bording startede klart bedst mod Sejs og kom allerede foran i det 4. minut da Mark scorede for første gang i meget meget lang tid. Vi styrede spillet og Sejs løb efter bolden helle tiden og da Mark bragte os foran med 2-0 efter 15 min lignede det en af de nemme kampen, men 2-0 er sgu farligt.

Efter en halv time går vi lidt i stå og Sejs kommer mere ind i spillet og får deres første chance efter 34 min spil, men Simon klarer flot.

2. halvleg bliver op af bakke, vi kan ikke få spillet til at kører og Sejs presser os tilbage og scorer allerede efter 6 min spil i 2. halvleg. Vi forsøger at komme ind i kampen, men vi skal være glade for Simon i målet som redder os 3 gange hvor de er helt alene med ham.

Efter 76 min scorer vi på et flot kontra og bringer os foran med 3-1 da Knøss scorer, men 6 min senere får Sejs tilkendt et straffespark som de scorer på til 3-2. De sidste 10 min bliver et stort pres på vores mål, men Simon sørger for at kampen slutter 3-2 til os og vi lever stadig i serie 3.

Kampens spiller blev Knøss, tæt forfuldt af Simon.

Næste kamp er allerede på fredag hvor der igen skal 3 point på tavlen hvis vi skal bevare håbet om serie 3 i efteråret, da vi skal en tur til Silkeborg og møde B74 på deres nye kunstbane.