Menu

Serie 2: Sejrede igen

image
14. april 2019 kl. 08:58
Bording,s serie 2 spillede lørdag på hjemmebanen GIPO Arena mod Ravnsbjerg og det blev til tredje sejr i træk.
Det startede i noget der lignede en 0-0 kamp, Ravnsbjerg kunne ingenting men Bording havde dog flere chancer det blev dog 0-0 ved halvleg.
Hagelskær, Finken, AP og Mikkelsen havde virkelig styr på det bagerste forsvar og P, Feldbak og Mathias Poulssen satte tempo i det offensive. Allerede i det 51 minut kom Bording foran 1-0 på et drømme mål af Hagelskær. Det blev 2-0 i det 85 ved altid farlige Emil Lynge og i overtiden 94 minut scorede Kenneth til 3-0.
Kampens spiller blev den nye mand Feldbak helt fortjent. Vi ligger helt fortjent nummer 1 og denne gang spillede vi godt i hele kampen.
Næste kamp er 2 påskedag ude mod Viborg FC klokken 12, 00.
Hør her hvad kampens spiller Jesper Feldbak sagde om kampen.