Serie 2: Slår på Gipo Arena Vildbjerg

13. oktober 2019 kl. 18:38

Bording serie 2 spillede lørdag mod Vildbjerg en bundkamp som Bording nok var favorit til at vinde.

Bording startede bedst og allerede efter 2 minutter fik Emil Lynge en 100 % chance men den blev brændt.

Vildbjerg kom bedre igang og efter 14 minutter stod der 1-0 til Vildbjerg. To minuter stod der 2-0, og selv om Bording havde masser af chancer blev det til 2-0 ved halvleg. I det 44 minut kunne Bording havde kommet tilbage i kampen da holdet fik tilkendt staffespark ,men AP brændte også denne store chance.

Det så ud til at kampen var afgjort, men et kvarter før tid lynede Emil Lynge 1-2 og syv minutter senere blev det 2-2 også ved Emil Lynge. To minutter før tid scorede indskiftede Jonas Rask til 3-2 til Bording til stor jubel for Spillere og Cheftræner Jacob Juhl.

Kampens spiller blev Laurits Lynge efter en suveræn kamp.

Næste kamp er fredag den 18 oktober mod topholdet Ikast FC på kunstbanen i Ikast. klokken 1900