Serie 2: Spillede træningskamp mod ISI

07. december 2019 kl. 13:48

Torsdag aften var serie 2 holdet igen samlet efter en fantastisk efterårssæson, da holdet i Stadome skulle møde ISI.

Mange af spillerne havde ikke rørt sig siden den sidste kamp og det kunne ses. Alle går ind til kampen for at vi nu ville slå ISI drengene, men de er hurtige og i en fantastisk kondi, så det blev en svær kamp for os.

Vi starter kampen med at komme bagud allerede i det 5. minut, vi skulle lige op i gear igen. Vi bliver i den første halve time presset meget, men vi forsøger som aftalt at spille bolden op helt nedefra.

Kort før pausen får vi udlignet på et flot mål af Laurits, der bliver spillet hel fri af Knøss.

I pausen bliver der skiftet da mange var kørt trætte og det blev ikke bedre senere i halvlegen.

Vi kommer bagud 2-1, men Laurits får igen udlignet og i den periode burde vi have lavet et pat mål mere. Det sidste kvarter er kræfterne væk og vi bliver presset i bund, og i sidste minut scorer ISI til slutresultat 3-2 ti ISI.

En god kamp og nu ser vi frem til sæsonstarten i 2020.