Serie 2: Tabte til Fårvang

10. marts 2019 kl. 08:42

Serie 2 spillede lørdag træningskamp mod Fårvang. Det gamle Silkeborg Stadion lagde rammerne til kampen minderne var der men alt var væk tribune, klubhus, og louge.

Men de nye omgivelser med 2 kunstbaner rakte dog ikke til en sejr mod et godt spillende Fårvang hold som vandt 1-

0.Bagkæden med Vendelbo, Hagelskær, Finken og AP gjorde det ellers fornuftig, men angrebet halter en del efter dog blev det til et par chancer uden det gav mål.

En god træningskamp hvor der blev løbet meget men vi skal længere frem på banen hvis vi vinde. Fårvang scorede på frispark uden for feltet til en fortjent sejr.

Næste træningskamp er pål lørdag i Bording klokken 14,30 mod Ølstrup.

Fårvang skriver følgende om kampen:

40-årig afgjorde serie 2-træningskamp mod Bording
Lørdag eftermiddag mødte Fårvangs serie 2 hold Bording IF’s ditto i en træningskamp på Marienlunds kunstgræsbane i Silkeborg.

Det endte med en 1-0 sejr til Fårvang. Det enlige mål scoret midt i 2. halvleg direkte på frispark af den tilbagevendte veteran Carsten Overgaard.

Træner Lars Dahl var godt tilfreds med indsatsen: ”Vi stod rigtig fint defensivt og spillede fint med bolden, vi mangler stadig lidt skarphed, men det kommer - vi havde 3-4 store chancer som vi bør score på. Vi så igen godt ud de sidste 20-25 minutter, hvor vi var vores modstandere fysisk overlegne.

Forsvaret gjorde det rigtig fint, med Martin Sørensen som en fremragende styrmand. Det var samtidig Emil Kromanns 3. hele kamp i træk på en ny plads som midterforsvarer. Martin Lovring gjorde det fint på en ny plads som højre back og for første gang i umindelige tider, spillede han alle 90 minutter. Simon Bruun døjer lidt med at komme til chancerne, men kæmper rigtig fint. Bording lavede næsten frispark på ham hver gang han havde bolden, det fortæller alt om hans kvaliteter.