Serie 2: Tabte vigtig kamp til Give

14. oktober 2018 kl. 08:53

Lørdag eftermiddag var serie 2 i kamp på Gipo Arena i en meget vigtig bundkamp mod Give, med en Bording sejr var vi næsten reddet i serie 2, men et nederlag ville betyde vi i de sidste kampe skal spille nogle vanvittige bundkampe for at undgå nedrykning.

Det blev aldrig en god kamp og det var som om Bording ikke var klar. Der blev ikke kæmpet som er burde og var som om drengene undervurderede Give og det skal man aldrig gøre.

1. halvleg var en rodet affære uden de helt store chancer men kort før halvleg bringer Give sig foran 1-0 og der blev meget stille på Gipo Arena, hvor der til kampen var 98 tilskuer.

2. halvleg blev ikke meget bedre, stadig som om gejsten manglede og da Give efter et kvarters spil i 2. halvleg bragte sig foran med 2-0 troede alle kampen afgjort. med 20 min igen får Bording tilkendt et korrekt straffespark for skub i ryggen og på det scorer AP til 1-2 og igen spænding. Minutten efter er det tæt på udligning men desværre sparker Mark ved siden af målet. Derefter fuser kampen ud og Give kører stille og roligt kampen hjem til sejr på 2-1 og det var helt fortjent.

Så nu er der rigtig spænding i bunden og Bording spillerne skal op i et helt andet gear hvis de skal undgå nedrykning.

Næste kamp er en meget svær udekamp i Ulfborg som ligger et point efter os, så endnu en meget vigtig kamp.

Kampens spiller blev Emil Hammer i målet.