Serie 2: Uafgjort mod oprykkerne

20. oktober 2019 kl. 10:49

Bording serie 2 spillede fredag aften topkamp på Ikast Stadion mod Ikast FC. Ikast kunne med uafgjort rykke op og Bording komme tættere på oprykningsspillet.

Reel var der klasse forskel. Ikast FC var en tand for stærke, men det blev ved 0-0 ved halvleg.

2 halvleg foresatte uden de store chancer til begge hold. Ikast FC kom foran ved et godt langskud og det holdt næsten kampen ud. 10 minutter før tid scorede Ikast FC selvmål til 1-1 som blev kampens resultat. Til sidst trillede Ikast FC bare bolden rundt på egen bane halvdel i rigtig Tysk stil og kunne juble med oprykning til serie 1 i flot kulisse foran de mange fremmødte tilskuer.

Træner teamet vil gerne takke for denne fantastiske opbakning der var fredag aften til os og håber I alle kommer igen på tirsdag og giver den ligeså meget gas der, siger Juhl.

Mathias Pedersen blev kampens suveræne spiller, men også Anders Poulsen spillede en flot kamp.

Næste kamp er allerede tirsdag 22 oktober hvor Bording tager imod Herning Fremad.

Der er 4 kampe tilbage og vi ligger godt med til at komme med i playoff kampene.