Serie 2: Vigtig sejr i Ølstrup

04. november 2018 kl. 17:39

Serie 3 var lørdag i Ølstrup for at spille om overlevelse i serie 2. Der skulle en sejr til hvis Give som forventet ville vinde over Faster.

Give kom hurtig foran med 2-0, så Bording spillerne vidste at de skulle vinde, så der var pres på.

Bording kommer foran 1-0 efter 23 min da P scorer, men 7 min før pausen udligner Ølstrup. I sidste minut i første halvleg kommer Bording foran med 2-1 på straffespark ved AP.

2. halvleg bliver en kamp hvor der kæmpes for at holde føringen men 7 min før tid udligner Ølstrup og det har nok bragt stor jubel på Give Stadion.

Det ligner en nedrykning, men i overtiden satser Bording alt og Vendelbo scorer til 3-2 og kæmpe jubel bragt Bording spillerne og tilskuer.

Lidt panik til sidst med gule og røde kort, men Bording holder føringen og bliver i serie 2.