Menu

Serie 2: Vigtig sidste kamp i år

image
30. oktober 2018 kl. 14:53

Vi har fået en snak med Træner, Jacob Juhl inden den sidste og meget vigtig kamp og han udtaler:
"Det kan blive vores sidste kamp i serie 2 i denne omgang og ellers glæder jeg mig til at besøge Ølstrup, et sted jeg aldrig har været før.
Vi forventer at vi slutter sæsonen af ordenligt. Efter vores oprykning i sommers til serie 2, må vi nok erkende at vi som hold/trup ikke er klar til den udfordring det er at spille serie 2. Talentet blandt spillerne er stor og bredden i klubben er stor. Men vi har ikke haft en seriøs tilgang til at komme med det ekstra det kræver at spiller serie 2, hverken til træning eller kamp.
Men det sociale i Bording IF kan ingen tage fra os.
At vi med en sejr i dag kan rede os er mig en gåde, når jeg tænker på vores resultater i efteråret. Men vi gir den sku gas og går efter sejren"

 

Vi har ogå snakket med Ølstrup GU og de udtaler:

Vi er virkelig inde i en god stime for tiden og har vundet de sidste 3 kampe, med en målscore på 12-1. Her har man bl.a. sendt lokalrivalerne fra Faster/Hanning tilbage i serie 3 med en overbevisende 5-0 sejr. Man udskød Brande IFs oprykningsfest, med en flot 4-1 sejr og man spillede sig tilbage i top 3, med en 3-0 sejr over Ikast FC.
Super flot og disse takter skal selvfølgelig fortsætte, så man kan gå på vinterpause med en god mavefornemmelse og tro på tingene.
Denne gang skal vi spille hjemme mod Bording IF, som er et meget hårdt fysisk spillende hold. Bording IF har ALT at spille for - for de skal have en sejr for at være helt sikre på at de ikke rykker ned. Denne sejr skal vi selvfølgelig ikke give dem, da vi som tidligere nævnt skal få rundet sæsonen ordentligt af.

 

Luk