Serie 3 herre: Vandt igen og denne gang med 1-0

11. marts 2019 kl. 07:47

Serie 3 spillede for første gang i år på hjemmebane og dermed også første gang på rigtig græs og det kunne ses. Spillet kørte ikke som man kunne håbe på, det er noget helt andet at komme til at spille på rigtig græs. Det er et helt andet spil år man kommer væk fra kunstgræs.

Vi starter kampen godt mod et rigtig godt spillende Ans hold, som ikke har tabt i 8 kampe, de spiller taktisk klogt og holder godt på bolden.

Allerede efter 10 min kommer vi foran med 1-0, da Rask spilles fri og scorer, men føringen er som om vi falder lidt i søvn, vi er der ikke 100% og Ans tilspiller sig et par chancer, dog uden at få scoret. Vi forsøger at spille bolden i egne rækker men har det svært mod Ans der står godt på banen og lokker os i nogle fælder. Trods det får vi et par chancer men vi mangler stadig den sidste skarphed.

1-0 ved pausen og træneren var ikke helt tilfreds med indstillingen hos spillerne i 1. halvleg, og spillerne får at vide at de skal vise de er klar i 2. halvleg.

2. halvleg starter med 3 chancer til Ans, men så var det som om vi kommer ind i kampen igen og begynder at styre spillet. Vi ændre lidt på midtbanen og det er som om det giver mere ro. Vi stod heller ikke helt rigtig, men fik det rettet til.

Derfra har vi mange store chancer og de sidste 10 min burde vi have scoret 2-3 mål mere, Ans kørte trætte sidst sidst. Kampen sluttede 1-0 og som kampen gik en fortjent 1-0 sejr.

Fokus område var før kampen stå rigtig på banen, løb uden bold og tålmodighed. Der er ting der kan gøres bedre, så godt vi skal træne i løbet af ugen.

Vi holdt nullet, så helt tosset har det ikke været og igen en sejr, så serie 3 er kommet godt fra land.

Næste kamp er på lørdag den 16/3 også på hjemmebane, hvor Lisbjerg kommer på besøg.