Serie 3: Kom bagud allerede efter 24 sek

15. april 2019 kl. 10:29

Søndag eftermiddag spillede serie 3 hjemme mod Lemming, som inden kampen lå på 1. pladsen og lad det være sagt med det samme, gør de også efter kampen.

Vi følte vi var klar til kampen og vi ville ind og stå godt på banen, da vi har lukket alt for mange mål ind i de første kampe. Men som om alle havde glemt taktikken og nogen var ikke klar, så da der var spillet 14 min var vi bagud med 3-0. Så var det op af bakke, men vi kom mere ind i kampen og havde et par store chancer men stolperne var i vejen. Og da vi kort før pausen laver et selvmål og bagud 4-0 måtte i gøre noget i pausen.

Vi ændrer til 4-4-2 og bliver enige om at kæmpe videre, vi har spillet lige op med dem i 1. halvleg men 4 personlige fejl koster i serie 3.

Vi styrer 2. halvleg og har det meste spil, men igen er træværket i vejen for os 2 gange, og vi har også store chancer hvor vi sparker ved siden af mål. Vi holder i 2. halvleg Lemming fra de helt store chancer og dem de får tager debutanten Nicklas i målet selv af.

Kampen slutter 4-0 og det lyver lidt, for havde vi været kyniske kunne vi godt have scoret 3-4 mål, men så længe vi lukker så mange mål ind får vi svært ved at få point.

kampens spiller blev Nicolai, som spillede en god kamp.