Serie 3: Spillede 2 kampe på 2 dage

image
28. april 2019 kl. 22:32

Serie 3 var torsdag en tur i Sejs og det blev en kamp der hurtig skal glemmes. Det var en vigtig kamp for begge hold, da begge kun havde et point.

Det blev en dag hvor Bording havde glemt alt gejst hjemme og Sejs vandt med hele 6-0 og dermed kom Bording drengene ned på sidste pladsen.

Kampens spiller blev Morten Alstrup.

Men allerede 2 dage efter, altså lørdag eftermiddag skulle holdet igen i kamp og spændende hvordan holdet ville reagerer over den store øretæve i Sejs.

Der var ændret på 8 pladser, så næsten et nyt hold og det var igen en bundkamp, hvis Bording kunne vinde ville B74 kommer under Bording.

Vi havde ændret lidt på spillestil og stod lidt længere tilbage på banen, allerede efter 4 min kommer Bording foran, da Philip scorer efter et hjørnespark.

Men desværre laver vi en fejl efter 16 min og B74 udligner og lide før pausen kommer B74 foran med 2-1.

I pausen snakker vi om at blive ved men skal passe på ikke at komme for langt frem på banen, da B74 spiller meget i dybden. Det er ved at koste midt i halvlegen hvor spillerne begynder at spille lidt for dem selv og begynder at gå langt frem og B74 får 3 kæmpe chancer for at lukke kampen, men Nicklas i målet redder os.

11 min før tid udligner Philip på en kontra og da Møllering minuttet efter bringer os foran øjner vi chancer for 3 point. Men de sidste 10 min bliver vi presset helt tilbage og B74 er tæt på udligning, i overtiden får de hjørne og de satser alt med målmanden frem. Vi får efter hjørne sparket bolden ved og vi scorer på kontra til slutresultatet 4-2.

Kampens spiller blev målmand Nicklas som reddede os da vi blev presset. Flot af holdet at rejse sig kun 2 dage efter det store nederlag i Sejs.