Serie 3: Uafgjort i Kragelund

19. maj 2019 kl. 12:13

Lørdag eftermiddag var serie 3 i Kragelund for at møde Hjemmeholdet FK 73, og det blev en spændende og jævnbyrdig kamp.

En meget vigtig 6 point kamp og som kampen forløb skulle vi have haft de 3 point, men når vi ikke kan sparke bolden den sidste stykke over stregen er det svært. Når vi så endelig gjorde det havde vi ikke lige dommeren med os, kan annulerede 3 mål for os pga offside og et frispark til os.

Vi styrer kampen fra start og vi spillede rigtig, dog uden at komme til de helt store chancer. Efter 23 min er FK for første gang tæt på vores mål og rammer stolpen på et indlæg men ikke rigtig farligt da Nicklas ser ud til at have styr på den.

Efter 30 min scorer vi men dommeren dømmer offside??

Efter 36 min kommer FK foran på deres første rigtige skud, da vi laver en aflevering lige til en FK spiller som skyder bolden i mål uden chancer for Nicklas. 2 min senere er FK igen tæt på men vi får reddet.

Efter 40 min udligner vi ved Mathias P, som scorer sikkert.

Efter 41 min scorer vi igen, troede vi men dommeren dømmer igen offside og denne gang ser det rigtig ud.

Efter 46 min sker noget mærkeligt, FK sparker en lang bold frem i vores felt hvor en FK spiller står klart offside og alle venter på dommeren fløjter, men det sker ikke og så sparker FK spilleren bolden i mål til en 2-1 føring.

Pause og lidt frustationer mod dommeren men vi bliv enige om ikke at bruge kræfter på ham, men fortsætte vores flotte spil.

Vi udligner til 2-2 i det 46 min ved Morten S., som er kommet ind midtvejs i første halvleg.

2. halvleg bliver ikke så flot spillet fra vores side, men vi styrer spillet indtil midtvejs i halvlegen, så er det som om trætheden kommer og det bliver meget sparkeri. Men det er os som har chancerne og burde have scoret et par gange i 2. halvleg. FK har kun en chance og det er efter 73 min, der kunne vi nemt være kommet bagud.

Kampen slutter 2-2 og det synes vi FK bedst kan være tilfredse med. Desværre ligger vi hermed under stregen.

Kampens spiller blev helt fortjent Morten S., som er ved at komme i omdrejninger, bliver bedre og bedre for hver kamp.