Serie 4: 3. sejr i træk

01. september 2019 kl. 11:36

Serie 4 er kommet flot fra start med 3 sejre. Lørdag mødte holdet Herning Fremad og trods et reserve spækket hold blev det til en fortjent sejr på 3-0.

Vi var meget spændt på kampen, da holdet var ramt af mange afbud, så nu skulle vi se om hvordan bredden i truppen er, om den er så stor som vi går og tror.

Vi ville starte kampen meget forsigtigt og lige se Herning an, og vi ville spille klogt, lade bolden gøre arbejdet i varmen.

Vi stod godt på banen og holdt Herning fra chancer, dog var vi lige ved at give dem et mål midt i halvlegen, men heldigvis var Jannik klar i målet og reddede flot.

Kampens bedste angreb gav os en føring efter 20 min spil, da bolden blev spillet flot op i højre side og til sidst blev spillet ind til en hel fri Daniel som scorede sikkert. Denne føring holdt halvlegen ud.

I 2. halvleg blev vi med at spille fornuftigt og stå godt på banen, men vi skulle helt hen til 15 min før tid inden vi kommer på 2-0 ved Emil E. på hovedstød og vi troede dermed kampen afgjort. men dommeren ville det anderledes da han 10 min før tid dømmer straffespark til Herning, j selv Herning spillerne var overrasket. Men Jannik i målet klarer og da Emil så på næste angreb bakker bolden i mål til 3-0 er sejren hjemme.

Vi fik vist at vi trods 17 afbud stadig kan vinde, så ja bredden er god.

kampens spiller blev fortjent Emil E., som spillede sin bedste kamp i år og også første kamp på serie 4.