Serie 4: Så kom sejren endelig.

21. juni 2020 kl. 17:22
Holdet vandt en sikker sejr hjemme over FHH med 3-1.

Serie 4 holdet havde før kampen endnu ikke prøvet at vinde i 2020 og efter den meget dårlige kamp mod FK 73 var der en del ændringer på holdet, der var kommet lidt rutine ind på holdet og det hjalp. Vi var enige om at det vi lavede i Kragelund kunne vi ikke være bekendt og at vi i kampen FHH skulle spille som et hold. Og sådan blev det, stod godt på banen, var tålmodige og spillede bolden hurtig rundt.

Vi starter kampen klart bedst og har 3 store chancer i de første 12 min, men ind ville bolden ikke, men målet kom efter 24 min, da Peter scorer sikkert til 1-0. Efter 38 min får FHH deres første chance men ingen mål. 2 min senere bliver der lavet et klart straffespark på Ross og Gyde scorer sikkert til 2-0. I sidste minut får vi ikke sparket bolden ordentlig væk og FHH scorer på langskud som går over Nicklas i målet til pause stillingen 2-1.

I pausen bliver vi enige om at fortsætte spillet og vi skal tør spille bolden op nedefra, da det så givet meget plads, når vi først er kommet forbi det første pres fra FHH.

Det giver mål efter 6 min spil i 2. halvleg, da en lang bold op til vores hurtige angriber Jannick som dribler direkte mod mål og sætte stille og roligt indersiden på og scorer til 3-1. Resten af halvlegen står der Bording på spillet, dog en enkelt smutter, da vi laver et dumt straffespark, men Nicklas i målet klarer flot. Resten af kampen har vi 5 store chancer, som vi med lidt helt havde scoret på. Til sidst i kampen bliver FHH frustreret og det koster et gult samt et rødt kort.

En god kamp af Bording og nu er vi igang, næste kamp næste søndag hjemme mod KLG kl. 12.00.