Serie 4: Stadig med i oprykningskampen efter sejr over Herning KFUM

22. oktober 2018 kl. 08:01

Søndag eftermiddag mødte serie 4 Herning KFUM på Gipo Arena, en svær kamp da KFUM kæmpede for nedrykning og er altid svært at spille imod.

Alle var meget opsatte da vi med en sejr stadig er med i kampen om oprykning til serie 3. Kampen startede også godt for os, da vi bragte os foran med 1-0 efter 15 min på et flot langskudsmål af Chris. Blot 4 min senere blev det 2-0 ved Morten A. Vi styrede spillet i den periode og de næste 15 min, men så fik KFUM tilkendt et straffespark som de scorede på og igen spænding om kampen.

Efter vi styrede spillet for KFUM scorede har vi nu meget svær ved at få spillet til at køre og vi glemmer vores aftaler.

2-1 ved pausen og en lille opsang i pausen om at huske vores aftaler og ikke spille sit eget spil. Og at når spillet ikke kører så kæmpes om hver bold.

I 2. halvleg får vi ikke rigtig gang i vores spil, men der kæmpes samt vi står godt på banen og KFUM tilspiller sig ikke rigtig nogle chancer, derimod har vi et par store chancer som vi burde score på, men koncentrationen var der ikke i de afgørende sekunder.

Vi holder 2-1 føringen kampen ud og er dermed stadig helt inde i kampen om oprykning, men allerede på søndag har vi næste svære kamp på Gipo Arena mod nedrykkerne fra Snejbjerg.

Kampen spiller blev Marcus A. som gjorde comeback efter en skade og gjorde det godt i forsvaret.