Serie 4: Tabte kampen om 2. pladsen

14. oktober 2019 kl. 09:39

Søndag eftermiddag var serie 4 i Snejbjerg og spille om 2. pladsen og kampen om en kval.kamp om oprykning til serie 3.

Desværre blev sådan en vigtig kamp spillet på en bane der ikke er beregnet til fodbold, så det var svære forhold, men ens for begge hold. Fodbold blev der ikke så meget af, men meget sparkeri og fight.

Vi lukket 2 mål ind i første halvleg på fejl, og er bagud med 2-1 ved pausen, vi fik et mål efter et hjørnespark i sidste minut, faktisk den eneste mulighed vi havde.

Men kan vi lade være med at lave fejl, tror vi på at vi kan vinde kampen, men da vi igen laver et selvmål, samt en personlig fejl der koster 2 mål og bagud 4-1 ser det svært ud.

Vi kæmper dog videre og får scoret til 4-2 og stadig 20 min igen, vi får presset Snejbjerg i bund og har også chancer til at par mål mere, men det lykkedes ikke og Snejbjerg vinder fortjent med 4-2.